fbpx

Rungstedgaard Bryllup

Skal du holde bryllup på Rungstedgaard? Her kan du få en masse information og inspiration på siden.

Af LOUISE JUHL

Oplev magien af et ægte slotsbryllup på Kokkedal Slot

Rungstedgaard ved de, at mennesker og deres behov varierer, men også, at klare retningslinjer er essentielle for enhver begivenhed. Derfor har de sammensat en række forskellige festpakker, baseret deres deres mange års erfaring og de hyppigst efterspurgte ønsker. Deres mål er at tilbyde tydelige pakker med gennemsigtige priser, så I nemt kan vælge den festoplevelse, der passer bedst til jer.

De ønsker, at jeres festoplevelse skal starte allerede ved henvendelsen, derfor tilbyder de en bred fleksibilitet inden for deres festpakker. Ved jeres ankomst sørger de for, at alt er klar, så I blot behøver at nyde øjeblikket. Deres festlokaler vil være smukt dækket op med hvide duge, servietter, levende lys og friske blomster, medmindre andet er aftalt. Så kan I læne jer tilbage og nyde jeres fest uden bekymringer.

Madoplevelsen på Rungstedgaard

På Rungstedgaard er madoplevelsen en central del af bryllupsdagen. Deres dygtige kokke og køkkenteam stræber efter at skabe kulinariske oplevelser, der forkæler både smagsløg og sanser. Med fokus på friske og sæsonbetonede råvarer samt en passion for gastronomisk nytænkning, tilbyder de en uforglemmelig madoplevelse til deres gæster.

Mangler du en til at tage dine bryllupsbilleder eller bryllupsvideo?

Leder du efter en fotograf med erfaring på Rungstedgaard? Jeg har arbejdet mange gange på stedet og kender alle de gode steder at tage billeder.

Chris Linde

Foto- og videograf

Udfyld vores kontaktformular