fbpx

Kokkedal Slot Bryllup

Skal du holde bryllup på Kokkedal Slot? Her kan du få en masse information og inspiration på siden.

Af LOUISE JUHL

Oplev magien af et ægte slotsbryllup på Kokkedal Slot

Kokkedal Slot får I ikke blot et bryllup – I får en ægte slotsoplevelse. De sørger for hvert eneste detalje, fra at hejse Dannebrog til at pynte med sæsonens smukkeste blomster. Og med Slotsparken som baggrund kan I udveksle jeres løfter i en eventyrlig og romantisk vielse, der vil blive husket for evigt. I inviteres til at opleve ægte romantik og elegance.

Efter en lækker middag venter Berckentin på jer med et stort dansegulv, en hyggelig bar og et loungeområde, der indbyder til uforglemmelige øjeblikke med jeres nærmeste. Træd ud på balkonen og nyd den betagende udsigt over golfbanen og skoven, mens I danser natten væk under stjernerne.

Taffelsalen

I deres smukke Taffelsal venter jer en uforglemmelig festoplevelse. Med høje lofter og plads til at drømmene kan udfolde sig, skaber de den perfekte ramme for jeres store dag. Træd ind i Taffelsalen og lad jer fortrylle af de elegante lysekroner, forgyldte spejle og det smukke porcelæn, der kun understreger stemningen af ren elegance.

Smukke vielser

På Kokkedal Slot kan I indramme jeres kærlighed med en smuk udendørs vielse i betagende omgivelser. Med sin majestætiske slotspark, gamle træer og velplejede haver tilbyder slottet den perfekte baggrund for jeres unikke ceremoni under åben himmel. Lad jer inspirere af naturens skønhed og skab uforglemmelige minder, mens I siger “ja” til hinanden omgivet af historie og romantik på Kokkedal Slot.

Mangler du en til at tage dine bryllupsbilleder eller bryllupsvideo?

Leder du efter en fotograf med mange års erfaring med bryllupper på Kokkedal Slot? Jeg har arbejdet rigtig mange gange på stedet og kender alle de gode steder at tage billeder.

Chris Linde

Foto- og videograf

Udfyld vores kontaktformular