fbpx

7 gode grunde til at vælge en videograf til dit bryllup

Hvis I er i tvivl om I skal booke en professionel bryllups videograf til jeres bryllupsdag, så læs med her og se hvorfor I bør overveje at få lavet en bryllupsvideo.

Af LOUISE JUHL

01

Forevig jeres bryllupsdag

Bryllupsdagen er en fest, som de fleste brudepar vil elske at gentage. Det kan være svært for mange par, at huske hver detalje fra dagen og hvor billeder fanger de smukke og glade øjeblikke, fanger video bevægelse, lyd og stemning imellem mennesker. I kan gentagne gange høre jeres ”JA” til hinanden under jeres vielse. I kan lytte til jeres gæsters latter og I kan gense jeres første kys, som gifte ægtefæller.

02

Del jeres bryllupsvideo efterfølgende

En bryllupsvideo er den bedste måde, I kan dele minder fra jeres store dag på. Vi sørger for, at fange de fineste øjeblikke og klipper dem sammen, så hvert eneste sekund i filmen siger jer noget, i stedet for din onkels 6 timer lange og rystede videoklip. (Sorry!)
Vi laver din professionel bryllupsvideo i et format, der er nemt at dele på Youtube eller de sociale medier, hvis I ønsker, at andre skal kunne se og blive inspireret af jeres smukke dag. 

03

I vil ikke fortryde en bryllupsvideo af en professionel videograf

Ifølge TheKnot.com er en af de største ting, som brudepar fortryder, at de ikke bookede en professionel bryllups videograf.
I sidste ende vil I være ovenud lykkelige for, at I kan nyde hvert enestående øjeblik i bryllupsvideo resten af jeres dage og netop det, vil i aldrig fortryde.

04

Brudevalsen og talerne

Hvis der er noget der er romantisk at kunne se tilbage på, så er det da brudevalsen. Mange tænker et par dage efter ”Gad vide hvordan vores brudevals gik – mon vi nailede den?”. Mange ønsker derfor et glimt af brudevalsen i deres bryllupsvideo, hvilket vi også selv elsker at have med, når vi redigerer jeres film.

Derudover fortæller 9 ud af 10 efterfølgende, at de næsten ikke kan huske alle de smukke ting der blev sagt i talerne på dagen, da alting gik så hurtigt. Hvis du vælger at få talerne optaget, så vil du med glæde kunne sidde og gense dem efterfølgende.

05

Bryllupsgæsterne kan koncentrere sig om JER

Selvfølgelig vil jeres gæster også forevige øjeblikke fra dagen, dog har mange svært ved at tage billeder og video, uden liiiiiiige at komme til at tjekke op på Facebook, Snapchat og Instagram.  Ved at booke en bryllupsvideograf, så kan I fortælle, at gæsterne roligt kan lægge sin mobil fra sig. Det betyder, at jeres gæster kan være til stede og koncentrere sig om JER, og ikke mobilen.

06

En professionel videograf, ved hvad de laver

Vi er professionelle omkring det vi laver og ved hjælp af den rette musik, klipning og redigering, kan vi kreere en smuk bryllupsvideo, der tager jer direkte tilbage til en af de bedste dage i jeres liv. 

07

En bryllupsvideo vil få jer til at græde af glæde

Så både I, jeres forældre og jeres børn, kan blive så rørte over den lykke der er mellem jer og ikke mindst jeres familie, på en dag som denne. Vi lover jer, en film som denne, virkelig får følelserne frem!

Leder du efter en bryllups videograf?
Kontakt os 100% uforpligtende.

Chris Linde

Bryllupsvideograf